Familiegudstjeneste

Eftermiddagsgudstjenester for hele familien

7-8 gange om året har vi en eftermiddagsgudstjeneste, hvor der vil være noget for hele familien. Den begynder kl. 17.00 og varer en halv times tid. Ved gudstjenesten synges nyere rytmiske salmer med billeder vist på PowerPoint og der synges sange med hele kroppen. Der bruges forskellige virkemidler i gudstjenesten, f.eks. drama, skattekiste eller andet, som er med til at gøre fortællingerne levende.

Herefter er kirken vært med aftensmad og det koster ikke noget:)

Check kalenderen for hvornår der er Familiegudstjeneste næste gang.

Messy Church

– ja, det betyder egentlig ”rodet kirke” og vil også være en del af kirkens tilbud til familier i Skagen i den kommende sæson. Til Messy Church er der drop in i Sognehuset fra kl. 16.00, hvor der vil være kaffe, the, saft og vand på kanden. Fra kl. 16.15 – 17.15 vil der være kreative aktiviteter for alle aldre, og kl. 17.15 – ca. 17.40 vil der være en kort samling i kirken. Derefter er der aftensmad i Sognehuset. Vi håber, at dette nye tiltag vil blive modtaget godt.

I det kommende år, vil der være Messy Church to gange. Det er d. 17. sep. og d. 18. feb.